Derin Dondurucu Neden Tercih Etmeliyim?

13-06-2021 15:36
Derin Dondurucu Neden Tercih Etmeliyim?

Her mutfağa ve ihtiyaca uyar

 

Derin Dondurucu Neden Tercih Etmeliyim?


Bosch çekmeceli derin dondurucular:


Bosch çekmeceli derin dondurucular, kompakt tasarımı sayesinde tüm mutfaklara kolaylıkla sığar. Depolayacağınız gıdanın miktarı ne olursa olsun Bosch'ta ihtiyacınıza uygun bir derin dondurucu bulabilirsiniz.


Daha çok kapasite, daha fazla güvenlik:


Bosch sandık tipi derin dondurucular


Sandık tipi dondurucular oldukça geniş kullanım kapasitesine sahiptir. Bu tip derin dondurucular, geniş iç hacimlerinin yanı sıra, gıdalarınızın bozulmaması için ekstra güvenlik önlemleri de sunar. Örneğin, elektrik kesintisi gibi durumlarda dondurucunuzun içindeki gıdalar 45 saate kadar çözünmeden kalır.


Tazelik için her şey bir arada olsun isteyenler için


Bosch gardırop tipi donduruculu buzdolapları, bir buzdolabı ve bir derin dondurucudan oluşur. Soğutma ve dondurma için daha fazla geniş alan sağlayan gardırop tipi buzdolapları yiyeceklerinizi uzun süre taze tutacak birçok fonksiyonla donatılmıştır.


Artık buz çözdürme ile uğraşmanıza gerek yok


Bosch derin dondurucular, NoFrost özelliği ile diğer derin donduruculardan ayrılır. Bu özellik sayesinde Bosch çekmeceli derin dondurucularda kullanım ömrü boyunca buzlanma meydana gelmez. Böylece, zaman ve enerji tüketen buz çözdürme işlemine gerek duymaz, yiyeceklerinizi uzun süre güvenle muhafaza edersiniz.

 

 

Buzdolabınız Tüm İhtiyaçlarınızı Gerçekten Karşılıyor mu?

 

Derin dondurucu ve buzdolabının üstlendiği işlevler benzer olsa da aynı değildir. Derin dondurucuları, buzdolaplarından ayıran özelliklerin başında yüksek seviyede şoklama yapmaları geliyor. Bu sebeple de daha uzun süreli saklama için kullanılırlar. Aslında derin dondurucuların gerçek işlevinin depolama olduğu söylenebilir. Bu nedenle derin dondurucu kullanım amaçlarının başında sebze ve meyveleri mevsimindeyken, yani orijinal tatlarına sahipken alıp, diğer mevsimler için bekletmek geliyor. Benzer şekilde, deniz mahsullerini uygun fiyata satıldıkları dönem alıp depolamak da derin dondurucuların yaygın kullanım amaçlarından. Buzdolabı ise yüksek seviyede şoklama yapmadığından, derin donduruculara kıyasla daha kısa süreli saklama için uygundur ve derin dondurucudaki "dondurucu” soğuk seviyesinin uygun olmadığı gıdaları saklamak için kullanılır.
Her dönem taze gıdaların keyfini sürmenizi sağlayan Bosch Derin Dondurucular, gıda saklamada beklentileri değiştiren teknolojiler sunuyor.

 

 

Derin Dondurucu Satın Alırken Bunlara Dikkat Edin

 


Sorunsuz kullanım için satın alma aşamasında bazı noktaları titizlikle değerlendirmeniz gerekiyor. Derin dondurucu alışverişine çıktığınızda öncelikle sandık tip ve çekmeceli tip arasında seçim yapmanız gerekecek. Klasik derin dondurucu türü olan sandık tipi, yatay formdadır ve kapak üstte yer alır. Sandık tipi derin dondurucular oldukça geniş bir depolama alanı sunar.


Çekmeceli derin dondurucular ise dikey pozisyonda kullanılırlar. Dikey şekillerinden dolayı dar alanlara kolaylıkla sığabilmeleri, çekmeceli derin dondurucuların tercih edilme nedenlerinden. Bu ürünlerin yaygın tercih sebeplerinden bir diğeri ise farklı ürünlerde farklı sayıda bulunan çekmeceler sayesinde, değişik tür gıdaların birbirlerine temas etmeden saklanmasını sağlamaları. Farklı ihtiyaçlara göre özelleştirildikleri için biri diğerinden üstün olmayan bu iki tip arasında seçim yaparken ihtiyaç ve beklentilerinizi göz önüne almalısınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.